Vallensbæk Børneteater - Zebragruppen

 • Date:
  søndag, 10. mar 2024
 • Tid:
  Kl. 14:00-15:00
 • Sted:
  Egholmskolen
 • Adresse:
  Egholmvej 19, 2665 Vallensbæk Strand
 • Kategori:
  For Børn
 • Pris
  100,00

Udsolgt: Vi er stolte af at kunne præsentere dette års store børneteaterforestilling i Vallensbæk: Klokkeren for Notre Dame.

I de beskidte gader i 1400-tallets Paris, danser den smukke Esmeralda blandt tiggere, tyve og andre stakkels sjæle. Byens borgere elsker underholdning, og det er lige meget, om det er dans og gøgl eller en halshugning - alt er underholdning.

Da foråret kommer til Paris, kommer de smukke sigøjnerpiger og danser på byens torv. Det bryder byens magtfulde præst Frollo sig bestemt ikke om, selvom han selv er dybt fascineret af den skønne Esmeralda.

Hun ser dog selv meget efter den flotte soldat Phobus. Da klokkeren Quasimodo vinder en konkurrence til byens store forårsfest bryder det hele løs.

Om forestillingen

Forestillingen tager ca. en time, og der vil være tidspunkter, hvor vi bruger røg, lys, black out, høj musik og andre effekter. Forestillingen er ikke den Klokkeren fra Notre Dame, som du måske har set i en sød Disney udgave, men den mere mørke udgave af Victor Hugo´s roman.

Vi anbefaler derfor ikke forestillingen til børn under 6 år.
Zebragruppen er en frivillig forening, hvor man kan gå til drama og teater fra man er 7 til 16 år.

I år er en ganske særlig jubilæumsforestilling, da foreningen har eksisteret i 40 år! På scenen optræder over 30 børn under kyndig instruktion af instruktør Nicoline Louise Roos.

Du kan se Klokkeren fra Notre Dame fra fredag den 15. marts til søndag den 17. marts. For yderligere oplysninger og billetbestilling, besøg vores hjemmeside: www.Zebragruppen.dk 

Pris og booking

Priser og booking via Place2Book med kreditkort. Billetterne koster kr. 100,- for voksne og kr. 60,- for børn t.o.m. 18 år. Det er inkl. program og en café-pakke + gebyr