Ældre Sagen: Torsdagsbadminton

 • Date:
  torsdag, 06. jun 2024
 • Tid:
  Kl. 11:20
 • Sted:
  Vallensbæk Idrætscenter, hal 2
 • Kategori:
  For Seniorer
 • Gratis

Ældre Sagen: Tirsdagsbadminton
Kan du lide at spille badminton, og er du medlem af Ældre Sagen, så skal du være velkommen til at komme forbi og spille sammen med os.

Vi er en gruppe på omkring 35 aktive badminton spillere, der hygger os sammen i Vallensbæk idrætscenter og spiller på tirsdage fra kl. 11.15-12.45 samt torsdage kl. 11.20-12.20.

Vi spiller altid 4 på banen af gangen enten som mix eller rene herre/dame double. Vi spiller et sæt, hvorefter vi bytter makkere, så vi hele tiden får nye medspillere/modspillere.

Alderen er mellem 60-85 (men tag ikke fejl af det 😊). Vort niveau er mellem let øvet og øvet. Vi nyder det sociale og fejre altid når der fx. er en der holder fødselsdag 🇩🇰🥂.

Desuden mødes vi alle en gang om måneden til Cafe møde hvor der er smørrebrød samt øl/vand, eller hvad man nu har lyst til. Derudover har vi en årlig skovtur i juni 🚴🏻‍♀️ og ikke mindst en forrygende julefrokost i december🎄.

Vi betaler ikke kontingent, men kun et ganske lille beløb til fjerbolde, når der er behov for at købe nye.
Ønsker du at høre mere om det skal du være velkommen til at kontakte Michael Munk på tlf. 26874406 eller michaelmunk@outlook.dk.