Skip til hoved indholdet
Testcentret på Højrupgård har åbent mandag-søndag - bestil tid på coronaprover.dk.

Find åbningstiderne på testcentret på Højrupgård.

Ventetid på covid-19-test i testcenteret på Højrupgård:

Kreahold: Besøg Kreaforeningen i Vallensbæk - Vi laver julekrea

 • Dato:
  onsdag, 10. nov 2021
 • Tid:
  Kl. 19:00-22:00
 • Sted:
  Håndarbejdslokalet på Egholmskolen
 • Adresse:
  Egholmvej 9, 2665 Vallensbæk strand
 • Kategori:
  Workshops
 • Gratis

Kreaforeningen i Vallensbæk byder nye som gamle medlemmer indenfor, når vi sammen lukker omverdenen ude og fordyber os i kreative sysler i julens ånd. Vi mødes til en almindelig kreaklubaften onsdag den 10. november kl 19 – 22 samt søndag den 14. november kl 10 - 15 og giver dig mulighed for at blive inspireret og møde andre henover kreativiteten. 

Vi giver materialerne til at kreere fine juleting i enten kategorien strik, hækling eller syning. Der er ikke tale om undervisning, hvorfor der forventes at du mestrer færdighederne på forhånd, men vi hjælpes sammen ad igennem projekterne.

Vores nuværende aldersgruppe spænder fra 30 – 50 år, men vores alderskrav er minimum 18 år.

Arrangementet er støttet af kommunens genstartspulje for foreningslivet post corona, og vi glæder os til at møde potentielle nye medlemmer til vores forening.

Praktisk information: Vi mødes i håndarbejdslokalet på Egholmskolen. Te/kaffe og hyggeforplejning. Medbring selv frokost til om søndagen. 

Tilmelding: Deltagelse er gratis, og tilmelding sker ved at sende en mail til kreaforeningenivallensbaek@gmail.com, og angiv navn, adresse, tlf.nr og kategori du ønsker at arbejde i. Begrænset pladser.