Stine har fundet hendes bedste opskrift på kanelsnegle frem, som hun gladelig deler med alle.
De her briocheagtige kanelsnegle er meget velsmagende og dejligt snaskede.
De tager tid at lave, men det er tiden værd.

Det skal du bruge:

Opskriften bliver til ca. 15 velsmagende snegle

Dej:

30 g gær

300 g sødmælk

1 æg

600 g mel

50 g sukker

10 g fint salt

10 g kardemomme

1 knivspids sort peber

200 g smør

 

Sådan gør du:

Dej:

1.       Opløs gæren i mælken.

2.       Tilsæt alle ingredienserne på nær smør, og ælt god sammen i ca. 10 minutter.

3.       Smørret tilsættes lidt ad gangen og dejen æltes til den er glat og smidig.

4.       Dejen sættes på køl 1-2 timer.

 

Remonce:

  1. Kog en karamel af sukker og vand.
  2. Tilsæt mandlerne og kog til de er godt karamelliseret.
  3. Afkøl og blend til en praliné. (Du kan også blende mandler og sukker sammen, hvis du ikke har tid til at lave praliné)
  4. Rør smør, sukker og kanel sammen.
  5. Tilsæt praliné og sirup.

 

Snegle:

  1. Rul dejen ud i et rektangel, så den har samme tykkelse over det hele.
  2. Fordel et ensartet lag remoncen på dejen.
  3. Rul dejen på den lange side til en roulade.
  4. Skær ca. 15 snegle og læg dem i en bradepande med bagepapir.
  5. Lad sneglene hæve i 1-2 timer – man skal kunne se at de er hævet.
  6. Bag sneglene ved 210 grader i ca. 13-15 minutter.

 

Tip: Hvis du ønsker et fint snit på dine snegle, så prøv at skære dem med noget snor.