You are here

Vilje til ildsjæle

Vi udvikler Vallensbæk i samarbejde med ildsjæle, der har lyst til at tage initiativ og aktivt være med til at sætte dagsordenen.

Vallensbæk er en kommune med aktive og engagerede borgere. Sammen skaber vi gode og solide tilbud til alle. Vi er en kommune, der giver rum og rammer til at udfolde dette fællesskab og engagement – Vallensbæk har vilje til ildsjæle.

Det er et fælles ansvar at skabe en god kommune med nærvær, nærhed og tryghed. Kommunen skal bidrage og invitere borgere, erhvervsliv og foreninger med til at løfte de opgaver og udfordringer, vi ser. Det kan være gennem frivilligt arbejde, mentorordninger, foreningsarbejde eller blot den almindelige opmærksomhed mod hinanden.

De aktive og engagerede borgere afspejler sig i et rigt foreningsliv med stor variation i tilbud og aktiviteter.

En borger i Vallensbæk har mulighed for at være sund, tilfreds, aktiv og udvikle sig. Man kan være aktiv i kultur-, fritids- og foreningslivet – også på græsrodsniveau. Det vil for eksempel sige, at forældrene engagerer sig i skolelivet, at borgere deltager i det frivillige arbejde og virksomheder engagerer sig i erhvervsvejledning af unge. Der er mulighed for at udvikle sig som menneske, at dygtiggøre sig, dyrke sine talenter og videreuddanne sig.

Vi er en kommune:

  • der har et rigt foreningsliv og stort variation i tilbud og aktiviteter
  • med aktive og engagerede borgere
  • der udvikler kommunen sammen med ildsjæle
  • hvor alle kan tage ansvar og engagere sig i lokalsamfundet
  • der giver rum og rammer for fællesskab og engagement
  • som skaber rammerne for et aktivt og udviklende liv med mulighed for at lære og dygtiggøre sig livet igennem

 

Sidst opdateret 20.08.2014