You are here

Få gratis hjælp til rygestop

Vidste du, at de borgere som deltager på rygestophold og får professionel hjælp, har fem gange større chance for at stoppe med at ryge?

En god måde at holde op med at ryge på - deltag i ét af vores rygestopkurser. Rygestopkurserne er er gratis. Du har mulighed for at få tilskud til rygestopmedicin, hvis du ryger over 15 cigaretter om dagen. I Vallensbæk er der jævnligt rygestopkurser på Rådhuset. Du skal ikke være holdt op med at ryge, når kurset starter. Sammen planlægges en rygestopdato, som kommer til at ligge mellem 2. og 3. mødegang.

Næste kursus i Vallensbæk: Torsdage fra kl. 16.30-18.30 i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus med start den 31. oktober 2019. Der er i alt 6 mødegange.

Tilmelding

Ring til rygestoprådgiver Kristian Daniel Pilborg eller send os en mail med dit navn og telefonnummer. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

Du kan også bruge stoplinjen ved at ringe på tlf.:8031 3131 eller sende en sms til 1231 med beskeden Rygestop - Så bliver du automatisk kontaktet.

Er du under 18 år Vi hjælper også unge med at blive røgfri. Du kan få en personlig samtale og hjælp med at komme i gang.

Klik dig til hjælp

E-kvit; er et program til alle, der ønsker at blive røgfri eller blot vil vide mere om egen rygning. Hent e-kvit-App'en i Microsoft Store, App store eller på Google Play. 

Xhale; er rygestophjælp til unge, der vil være røgfri. Programmet kan hentes gratis i Google Play og på App Store. 

Røgfri Baby; giver støtte til gravide, der gerne vil stoppe med at ryge.

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 12.09.2019