You are here

Plustur

Kender du det med, at det er bøvlet at skulle til det nærmeste busstoppested eller den nærmeste station, fordi det er langt væk? Skal man tage cyklen? Kan man få et lift? Eller skal man snøre traveskoene og gå hjemmefra i virkelig god tid? Ingen af delene er nødvendig mere.  

Vallensbæk Kommune tilbyder sammen med Movia, Plustur. Den starter ved havelågen og kører dig til et udvalgt skiftested, hvorfra du nemt kan komme videre med bus og tog – eller omvendt.  

Det er rejseplanen, der sørger for at kombinere plustur, bus og tog, så du får den mest optimale rejse. Og i de få tilfælde, hvor det ikke er muligt at tage en bus eller tog på dele af rejsen, tilbydes plustur hele vejen.  

Find din rejse allerede nu på rejseplanen.dk   

Plustur minder om bus og tog 

Plustur er en ordning, hvor man transporteres sammen med andre – ligesom bus og tog. Med plustur kan man blive kørt de steder hen, hvor bus eller tog ikke rækker. Da der er tale om samkørsel, kan der være andre passagerer med i bilen på hele eller dele af rejsen. Derfor kører plusturen heller ikke nødvendigvis den vej, som er mest direkte for dig. På den måde ligner plustur bussen og toget. 

Plusturen koster 21 kr. uafhængigt af rejsens længde, som dog typisk vil være under 10 km. Du betaler med betalingskort, når du bestiller turen.  

Læs mere om Plustur på Movias hjemmeside

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Rådhuset
Sidst opdateret 01.10.2019