You are here

Lys og tryghed på Vallensbæk Station

Stationstunellen er blevet renoveret og fremstår nu lysere og mere tryg.

Renoveringen sker i samarbejde mellem DSB og Vallensbæk Kommune. DSB renoverer trappen og resten af stationen fra trappen og op, mens kommunen står for den øvrige del af tunnelen. 

Der vil blandt andet blive sat hvide plader på vægge og lofter i tunnelen, der vil komme ny loftsbelysning og skifergulvet vil blive renset og behandlet. Vallensbæk Station er en tidstypisk station og det klassiske ’DSB-udtryk’ vil derfor blive bevaret fra trappen og op til stationen. Her vil kaklerne på væggene blive bevaret men repareret, og manglende kakler erstattes med nye, der matcher de gamle.

Den Digitale Kunsthal, DIAS vil fortsat have skiftende udstillinger i tunellen og på resten af stationen. Du kan læse mere om DIAS og udstillingerne på hjemmesiden diaskunsthal.dk

Du kan læse mere om kommunens arbejde med tryghed i stationsområdet og på stationstorvene her.

Sidst opdateret 15.09.2017