You are here

Faste arrangementer

  • Mosens Dag 2015

    Mosens Dag 2015. Vallensbæk Modelskibs Klub var på plads i mosen med en stor udstilling og havde også skibe i vandet, som gæster kunne more sig med at fjernstyre.

Foreninger og frivillige har gode muligheder for at profilere sig med indslag eller aktiviteter, når de tilbage- vendende begivenheder løber af stablen.

Ønsker din forening synlighed og en positiv kontakt til borgerne? Så skulle I måske overveje at byde ind med aktiviteter til nogle af de arrangementer, som er fast inventar i aktivitetskalenderen.

Tag bare et kig på oversigten nedenfor i de grå bjælker. Vi har markeret de arrangementer, som foreningerne kan deltage aktivt i, med en stjerne *.

Hvis en eller flere events kunne have jeres interesse, er I velkomne til at kontakte kommunens fritids- eller kulturkonsulent. I kan selv komme med en ide til jeres indslag, eller bede konsulenterne om at foreslå noget relevant.

Find os på Facebook
Hop forbi Facebook-siden Frivillig i Vallensbæk, hvis du vil se, hvad der sker for frivillige og foreninger lige nu. Klik på linket i den grønne boks. 

Kontakt

Sidst opdateret 22.12.2016