You are here

Nye veje til et stærkt foreningsliv - kreativ tænkning i en forandret foreningsverden

Folkeoplysningsudvalget og Vallensbæk Kommune inviterer alle frivillige og foreninger i Vallensbæk til seminar d.29. november. Her præsenteres konkrete værktøjer, som kan ruste foreningerne til en forandret foreningsverden.  Mød op og få inspiration til jagten på medlemmer, frivillige og nye aktiviteter.

Tid: 17.45 - 21.00

Sted: Kultur- & Borgerhuset

Program d. 29. nov: Nye veje til et stærkt foreningsliv

17.45: I tidsrummet 17.45—18.15 er der ankomst og sandwich, samt tid til en hyggelig snak

18.15: Esben Danielsen: Hvordan overlever fremtidens forening og hvad kendetegner de frivillige anno 2017? - Ledelse, organisation og motivation af frivillige er vigtigere end nogensinde, hvor professionalisering og omverdens pres ofte slukker den frivillige glød. Esben Danielsen er direktør i Lokale og Anlægsfonden. Fonden giver hvert år omkring 80 millioner kroner i støtte til faciliteter, der danner rammen om aktiviteter inden for kultur, fritid og idræt. Esben har tidligere slået sine folder i ledelsen af Roskilde Festival.

19.00: Rasmus Ladefoged: Kreative metoder i en forandret foreningsverden— Med en blanding af oplæg og praktiske øvelser vil Rasmus Ladefoged præsentere metoder til, hvordan man kan arbejde kreativt og samtidigt få struktur på udviklingen af idéer, så dit projekt får de bedste muligheder for at blive både originalt og velfungerende. Undervejs kommer vi ind på, hvorfor din dummeste idé kan være den vigtigste, du har fået – og hvad der skal til for at få både brugere og beslutningstagere med ombord. Rasmus Ladefoged er programchef hos Metronome. Rasmus har tidligere været chef for DR’s B&U-afdeling. Rasmus har stor erfaring i arbejdet med krative processer og metoder i foreningsverdenen.

21.00: Tak for i aften

 

For yderligere information og tilmelding kontakt idrætskonsulent Kasper Lundgaard Krøll på klk@vallensbaek.dk

 

På siden viden og inspiration kan du blandt andet finde materiale fra afholdte møder og arrangementer for foreninger: Gå til viden og inspiration her

 

 

Kontakt

Sidst opdateret 24.10.2017