You are here

Børnekulturugen

Som led i at styrke børnekulturen i Vallensbæk Kommune er der siden 2012 blevet afholdt en årlig børnekulturuge

Børnekulturugens mål er at bidrage til at:

  • skabe og styrke samarbejdsformer og netværk på børnekulturområdet
  • give børn mulighed for og oplevelsen af at være kulturskaber              
  • inspirere og udvikle børns kulturforståelse

Skabende processer i fællesskab og samarbejder med kunst- og kulturinstitutioner er bl.a. en del af de kulturfaglige læringsforløb og aktiviteter, når Børnekulturugen i Vallensbæk folder sig ud samtidig med Vestegnens Kulturuge hver dag fra morgen til aften i uge 37. Alle dagtilbud og skoler på 0-18 års området, herunder også Ungdomskolen og Musikskolen, er medskaber af Børnekulturugens aktiviteter og læringsforløb.

Temaet/rammen for Børnekulturugens kulturfaglige læringsforløb og aktiviteter sættes med temaet for Vestegnens Kulturuge 2018 ”Mellem lys og skygge”.

Mellem lys og skygge

Solens stråler og nattens lamper lyser op på Vestegnen. Skyggerne træder frem. Livets lyse øjeblikke, en tilværelse i skyggen. Det lyse sind, lyssky handlinger og hurtigere end sin egen skygge. Lys og skygge: hinandens forudsætning og modsætning. Mellem lys og skygge ser på spillet mellem lys og skygge, men også på overgange fra en tilstand til en anden.
Vestegnens Kulturuge 2018 lyser op og kaster skygge. 

Kom leg med os 
mellem lys og skygge

Kulturuge-temaet sætter rammen for de mange skabende processer, når skoler og dagtilbud kreerer udstillinger, udsmykninger, optrædener, nye idéer og meget mere i mange forskellige processer og kulturelle udtryk

Kontakt

Tlf 4797 4519
Sidst opdateret 16.08.2018