You are here

Plads til mere erhverv i Delta Park

NCC er færdige med at opføre Vallensbæk Company House IV, som er sidste skud på stammen i Vallensbæk Company park. Parken består nu af fire company houses som tilsammen udgør 20.000 m2 erhvervsområde.

NCC Property Development A/S har opført kontorbyggerierne Vallensbæk Company House I, II og III og nu står IV også færdig. De fire bygninger udgør tilsammen Vallensbæk Company Park, som er placeret på Delta Park i Vallensbæk.  

10.500 nye m2 erhverv 

Det fjerde og sidste Company House indeholder 10.500 m², og udlejningen er godt i gang. Ejendommen er indrettet fleksibelt og imødekommer dermed forskellige virksomheders behov.  

Ud over at der er gjort plads til flere slags virksomheder, er huset også udstyret med mange fællesfaciliteter. Der er kantine, reception, mødecenter osv. Dermed kan selv en mindre virksomhed opnå den store virksomheds fordele. 

Anerkendte virksomheder har allerede valgt kontor at bo på denne attraktive beliggenhed i Vallensbæk Company Park: CapGemini, Estee Lauder, SuperOffice, Ricoh, OBH og Rittal m.fl. 

Ombygget vejkryds sikrer adgangsforholdet til Delta Park 

I forbindelse med at fjerde og sidste Company House i Vallensbæk company Park står færdig, har vi ombygget vejkrydset Vallensbæk Torvevej / Delta Park / Vejlegårdsparken. Det har øget trafiksikkerheden og givet bedre adgangsforhold til Delta Park - Vallensbæk Company Park. Det kan du læse mere om her.  

Når du vælger at tage bilen på arbejde eller til møde i Vallensbæk Company Park, har du fået bedre adgangsforhold i det ombyggede kryds, og der er gratis parkering i parken.  

Transport til og fra kontoret

  • 5 minutters gang til Vallensbæk Station, hvor S-togslinje A kører 
  • Togforbindelse til Københavns Hovedbanegård på 22 minutter med S-toget 
  • 15 minutter i bil til Lufthavnen
  • 15 minutter i bil til Lyngby 
  • Gåafstand til kommende letbane, hvor Delta Park får eget stop på Søndre Ringvej 
  • Cykelsti lige til døren 

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Rådhuset
Sidst opdateret 14.11.2019