You are here

Virtuel fejring af sankthans

Date: 12. Juni 2020
Vi deler fakler ud og fejrer sankthans med et virtuelt arrangement på Facebook.

Som tidligere meldt ud er sankthans-festen i Vallensbæk Havn desværre aflyst på grund af forsamlingsforbuddet og risikoen for smitte med coronavirus.

Men selv om vi ikke må samles, skal midsommeren stadig fejres. Derfor markerer vi sankthans med et virtuelt arrangement på Facebook.

Som optakt til den virtuelle fejring, vil vi i år dele fakler ud, som du kan tænde hjemme i haven. På den måde håber vi, at vi kan bringe lidt af den hyggelige sankthans-stemning ud i de mange Vallensbæk-hjem.

Faklerne bliver uddelt den 22. juni klokken 16-19 på tre forskellige steder i Vallensbæk:

  • Ved Fakta i nord
  • Ved den røde lade ved Højrupgård
  • Ved pladsen foran Vallensbæk Rådhus.

Der er 2.000 fakler i alt, og vi uddeler faklerne efter først-til-mølle-princippet. Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for at undgå smittespredning af corona, og opfordrer desuden til at holde afstand og vise hensyn til hinanden.

Live på Facebook

Klokken 22 vil borgmester Henrik Rasmussen gå live på vores Facebookside, hvor han vil tænde sin fakkel og holde en kort tale fra et hemmeligt sted i Vallensbæk. Derudover vil han trække vinderne af vores to hekse-konkurrencer.

Vær med i vores konkurrencer

Den ene konkurrence, som kræver, at du finder din kreative side frem, afslørede vi i sidste uge. Den kan du læse mere om her.  

Den anden konkurrence skyder vi i gang tirsdag den 16. juni, og her skal du finde din indre sporhund frem – du skal nemlig på heksejagt. Vi har gemt fire hekse rundt omkring i Vallensbæk. Få ledetråde til hvor i videoen nedenunder:

For at deltage i konkurrencen skal du finde alle fire hekse, tage billeder af dem og sende dem til cdb02@vallensbaek.dk senest den 23. juni klokken 12. Skriv gerne navn og telefonnummer i e-mailen, så trækker borgmesteren en vinder om aftenen. Både børn og voksne kan deltage. 

Til begge konkurrencer er der en sommerpræmie på højkant. 

Sidst opdateret 18.06.2020