You are here

Vi har lukket ned for al unødvendig aktivitet

Date: 12. marts 2020
Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt og er i fuld gang med at forberede en lukning.

Onsdag aften kom Regeringen med yderligere tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af coronavirus.

Vallensbæk Kommune arbejder ud fra et forsigtighedsprincip, og følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger tæt. Derfor har vi lukket ned for al unødvendig aktivitet. Vær opmærksom på, at Vallensbæk Kommune på grund af den alvorlige situation, ikke har normal drift. Du kan derfor ikke forvente, at services og tilbud fungerer som normalt, men vi gør vores bedste.

Konkret betyder det:

  • Plejehjem og hjemmepleje forbliver åben, men der er lukket for besøgende. Vi vil gerne gøre det helt klart, at det kun er beboere og nødvendigt personale, der har adgang til plejecentrene. Pårørende, frivillige og gæster må ikke komme ind indtil videre - det er vigtigt, at alle respekterer dette. Vi vil gerne være behjælpelige med, at I kan tale med jeres kære, for eksempel via Facetime eller Skype - kontakt plejecentret for hjælp til dette.
  • Alle skoler og daginstitutioner vil være lukkede fra mandag den 16. marts og foreløbig 14 dage frem. Fra mandag vil der være mulighed for nødpasning i vores institutioner. Hold jer opdateret på Aula, BørneIntra og kommunens hjemmeside.
  • Vallensbæk Kultur- & Borgerhus holder lukket fra fredag den 13. marts og foreløbig til og med 27. marts. 
  • Jobcenteret, Korsagergård, Vallensbæk Idrætscenter, de to skole-svømmehaller og rideskolen på Ridecentret er lukket fra fredag den 13. marts og foreløbig til og med 27. marts.
  • Alle – små som store - arrangementer er udskudt eller aflyst til og med den 31. marts.

Det her er en helt ekstraordinær situation, og vi opfordrer alle til at bakke op om de nødvendige initiativer og hjælpe med at beskytte de syge og sårbare i vores samfund.

Vi giver direkte besked til berørte borgere og brugere, og der kommer løbende opdateret information på vores sociale medier og på hjemmesiden.

Borgmesteren - husk hinanden

Har du spørgsmål? 

Kontakt Sundhedsstyrelsens hotline på telefon 72 22 74 59

Hold dig opdateret på sundhedsstyrelsens hjemmeside  

Find risikoområderne og rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside

Sidst opdateret 13.03.2020