You are here

Vi arbejder ved grøften fra Åsvinget til Store Vejle Å

Date: 15. November 2019
En entreprenør skal sætte spuns i grøften for at stabilisere den. Det skal sikre, at Letbanen ikke kører i grøften, når den er i drift.

En entreprenør skal sætte spuns i grøften fra Åsvinget til Store Vejle Å. Det betyder, at de skal stabilisere grøftekanten, så den ikke skrider sammen. Det er tæt på cykelstien, og det arbejde, der skal udføres, fylder meget. Derfor lukker vi cykelstien i den side, og du skal en lille omvej, når du kommer nord fra og cykler mod Ishøj.  

Formålet med arbejdet er at stabilisere grøftens forløb, så Letbanen ikke skrider i grøften, når den er i drift.  

Arbejdet vil foregå i tre til fire dage fra slutningen af uge 47 eller starten af uge 48.  

Cykelstien på Søndre Ringvej bliver dobbeltrettet 

Hvis du skal til Ishøj, skal du cykle ad Søndre Ringvej ned til Vejlegårdsvej. Her skal du krydse over vejen i krydset på forsvarlig vis, og så kan du fortsætte din cykeltur ad Søndre Ringvej, men på den modsatte cykelsti.  

Fortsæt mod Ishøj, ved at dreje til venstre op ad stikvejen mellem Søndre Ringvej og Vallensbæk Strandvej, så du kommer op på cykelstien på broen over Søndre Ringvej. Her skal du dreje til højre for at fortsætte ad supercykelstien hele vejen til Ishøj.  

Når du derimod skal fra Ishøj til Vallensbæk, skal du være ekstra opmærksom. For et stykke af cykelstien, fra stikvejen til Bækkeskovvej er dobbeltrettet. Det betyder, at der kan komme modkørende cyklister i en periode.  

Det kan lyde besværligt på skrift, men der er skiltet ude på vejen, så for at sige det kort, så skal du bare følge skiltene i de dage, hvor arbejdet står på. 

Sidst opdateret 15.11.2019