You are here

”Vallensbæk sparker Københavns røv”

Date: 19. December 2017
Sådan lyder det i en ny analyse fra lokaleportalen.dk, der udpeger Vallensbæk som landets næstmest populære kommune blandt virksomheder, der leder efter nye lokaler.

Når virksomheder skal finde egnede lokaler, kan de søge mange forskellige steder. Et af de steder er lokaleportalen.dk, som netop har offentliggjort en analyse af de mest søgte kommuner. Analysen undersøger de geografiske ønsker i godt 70.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af lokalesøgende virksomheder over en periode på et år. For at gøre kommunerne indbyrdes sammenlignelige er der reguleret for forskelle i befolkningstal.

Vallensbæk Kommune kommer ind på en flot andenplads lige efter Samsø. Dermed lægger Vallensbæk sig helt i front i hovedstadsområdet.

”Vallensbæk har en attraktiv beliggenhed tæt på hovedstaden og lufthavnen, og vi har perfekt infrastruktur med motorveje, S-toge, busnet og tre kommende letbanestationer. Samtidig har vi en hurtig og smidig erhvervsservice i kommunen. Så vi glæder os over den flotte placering – men vi er opmærksomme på, at analysen ikke er fyldestgørende. Virksomheder kan søge lokaler mange andre steder, fx hos ejendomsmæglere,” siger Henrik Rasmussen, borgmester i Vallensbæk Kommune.

Læs lokaleportalen.dk’s pressemeddelelse og den fulde analyse her

Du kan læse mere om Vallensbæk Kommunes erhvervsområder og -service her.

Sidst opdateret 19.12.2017