You are here

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus rykker ind i stuerne

Date: 30. marts 2020
I denne uge går Vallensbæk Kultur- & Borgerhus online, og inviterer blandt andet til guidet fælleslæsning.

Vi er gået ind i tredje uge af Danmarks nedlukning, og måske du er ved at løbe tør for aktiviteter at lave derhjemme? Puslespillene er samlet, yndlingsserien set, og du er løbet tør for gær og plads i fryseren til hjemmebag.

Fortvivl ej. For i denne uge kommer Vallensbæk Kultur- & Borgerhus til undsætning og inviterer til litterære og kreative oplevelser online.

”Vi bringer simpelthen de kulturelle aktiviteter ud i stuerne. Hver dag,” fortæller Johan Kjærulff Rasmussen, der er kulturfaglig leder i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, ”Som Kultur- & Borgerhus savner vi den daglige kontakt med borgerne, og vi trænger vel alle til lidt fornyet inspiration til, hvordan hverdagen med hjemmegående voksne og børn kan bruges.”

Via Vallensbæk Kultur- & Borgerhus’ Facebookside og Instagramprofil vil de ansatte derfor formidle god litteratur gennem oplæsninger, guidet fælleslæsninger, gode anbefalinger og kreative aktiviteter, som kan laves hjemme i stuerne og samle hele familien om noget sjovt sammen.

Programmet for denne uge er som følger:

  • Tirsdag, torsdag og fredag klokken 10 på Facebook: Live oplæsning for børn.
  • Onsdag klokken 10 på Instagram: Guidet fælleslæsning. Her vil en af vores dygtige bibliotekarer læse en novelle, som hun derefter faciliterer en samtale og analyse ud fra. Man kan både være aktiv deltager og med på en videoforbindelse via Instagram, men også bare sidde med og lytte.

Hver eftermiddag kommer der desuden indhold, som giver inspiration til både familier og voksne. Der vil både være kreative aktiviteter for hele familien og inspiration til ny læsning for de voksne, der er løbet tør for bøger.

Du kan holde dig opdateret om aktiviteter i påsken på Vallensbæk Kultur- & Borgerhus kanaler. 

Sidst opdateret 30.03.2020