You are here

Vallensbæk festede for de frivillige

Date: 06. Maj 2019
450 vallensbækkere var fredag samlet i Vallensbæk Idrætscenter for at fejre foreningskræfterne og de frivillige.

Idrætscentret summede af festglade mennesker, da Vallensbæk fejrede sine frivillige kræfter og foreningerne.

Efter fællessang og dinner-jazz og Mads Vangsøs medrivende beretning om sin rotur over Atlanten, og efter 15-årige Patrick Lykke-Bredfeldts frække stand-up rutine og "skodfortælling", der prikkede til debatten om rygeforbud på skolerne, blev årets priser uddelt.

Fra scenen overrakte Morten Schou Jørgensen, formand for børne- og kulturudvalget og borgmester Henrik Rasmussen prisen for:

Årets ildsjæle, der i år gik til Kim Erleben og Peter Rass fra Vallensbæk IF Fodbold, der uden løn brænder for klubben og har gjort en kæmpe indsats for de 5-12-årige drenge og piger.

For årets initiativ gik prisen til Gitte Thielst, Blixen Klub Vallensbæk, der blev prist for sit store arbejde med at skaffe en Blixen-klub til byen.

Ungdomslederprisen tilfaldt i år hele tre bemærkelsesværdige Vallensbækkere:

Steffen Rasmussen, Vallensbæk Sportsdykkerklub, der træner et snorkelhold for både almindelige børn og børn med udfordringer, og blev fremhævnet som "et fantastisk menneske" med overskud til alle slags børn,

Nataline Frydendal, Sportsrideklubben Vallensbæk, blev rost for sin kæmpeindsats for ungdommen på elevskolen.

Louise Hansen, TGAV Vallensbæk Gymnastik, hvis hele liv har været fyldt af gymnastik, og som instruktær tænker og drømmer om det 24 timer i døgnet og har ydet kæmpebidrag til foreningen, lød det i begrundelsen.

Hockerups Mindepris blev i år givet videre til Vallensbæk Vandskiklub, der blev fremhævet for at været med til at sætte fokus på en vandskisportsgren, der adskiller sig fra andre.

Det var en stolt Vallensbæk-borgmester Henrik Rasmussen, der opsummerede aftenen:

"Frivillige er dem, der gør noget, når andre holder fri, uden jer var vi ikke det samme Vallensbæk. Andre er misundelige på os her i Vallensbæk takket være jer, og det kan jeg jo godt lide," sluttede han til salens latter.

Undervejs blev gæsterne trakteret med en lækker buffet, der var tilberedt af de nye forpagtere af centrets cafe Svanen, der snart åbner.

Klik her for at se billeder fra aftenen

Sidst opdateret 07.05.2019