You are here

Turen går til Orø

Date: 07. marts 2019
Pensionistskovturen går i år til Orø – den grønne perle i Isefjord. Hvis du ikke har fået Vallensbæk NU med tilmeldingsskemaet, så kan du få et skema, når du køber billetterne.

NB: Der har desværre været uregelmæssigheder i leveringen af Vallensbæk NU denne gang. Hvis du ikke har fået bladet, kan du hente et eksemplar på rådhuset eller i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Du kan også læse bladet online på www.vallensbaek.dk/valnu. Hvis du mangler tilmeldingsskemaet til pensionistskovturen fra bagsiden af det nyeste blad, kan du få et skema, når du køber billetterne.


Her følger info om turen:

Vi kører i bus fra Vallensbæk til Hammer Bakke i Hornsherred, hvorfra vi sejler med kabelfærge til Orø. Efter en lille køretur rundt på øen spiser vi på den nyrestaurerede Orø Kro, som byder på en lækker frokostplatte. Menuen står på sild, fiskefilet, æg med rejer, skaldyrssalat, roastbeef, flæskesteg, lune frikadeller og ost. Til frokosten serveres en øl, en vand eller et glas vin.

Derefter er der mulighed for selv at udforske øen eller tage en tage en tur rundt med Orøs sightseeing-tog, og det er også muligt at få en svingom til levende musik. Vi skal også have kaffe og lagkage.

I gå-afstand fra kroen er det muligt at besøge Kulturbeholderen, øens museum, kirken med smukke kalkmalerier samt det lokale bryggeri.

Borgmesteren, medlemmer fra Social- og Sundhedsudvalget samt medlemmer fra aktivitetsudvalget vil være guider på turen.

Skovturen afholdes følgende dage med enslydende program:

  • Onsdag den 15. maj
  • Tirsdag den 21. maj
  • Torsdag den 23. maj
  • Tirsdag den 28. maj
  • Torsdag den 6. juni

Afgang i bus fra Vallensbæk kl. 9:30 fra enten Rønnebækhus, Idrætscentret eller Pilehavehus. Forventet hjemkomst kl. ca. 17.45. Borgere med nedsat bevægelighed eller borgere i kørestol kan deltage alle dage.

Billetten koster 200 kr. og sælges på Korsagergård og i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, begge steder tirsdag den 19. marts kl. 10-12. Der er plads til 180 deltagere på hver tur, og billetterne sælges efter ”først til mølle-princippet”. Evt. resterende billetter vil derefter kunne købes på Korsagergård.

Pensionister, hvis indkomst er meget beskeden, kan få billetprisen refunderet. Hør mere om dette i Borgerservice eller hos din sagsbehandler.

Udfyld skemaet fra Vallensbæk NU og medbring det, når du køber din billet, som du også kan betale med dankort. Der skal udfyldes ét skema pr. deltager. Ægtepar kan dog benytte samme skema.

Der vil også ligge skemaer, du kan udfylde samtidig med at du køber billetterne.

Sidst opdateret 07.03.2019