You are here

T-krydset på Højrupgårdsvej ved Brøndbyvej er spærret

Date: 05. September 2019
Vejarbejdet på Brøndbyvej ved Højrupgårdsvej kører på sit højeste. For at entreprenøren kan udføre sit arbejde, vil T-krydset være helt spærret fra mandag den 9. september og to uger frem.

Fra mandag den 9. september vil T-krydset Højrupgårdsvej / Brøndbyvej være afspærret. Det betyder, at du skal finde en alternativ rute, hvis du normalt kører her. Det er spærret fordi, entreprenøren er i gang med at lave en hævet flade, 2 minus 1-vej og en byport til Landsbyen.

Vi henviser vi dig til at køre ad Idræts Allé og Vallensbækvej i stedet for Brøndbyvej. Det betyder, at du kan komme fra Vejlegårdsvej til Vallensbæk Torvevej og omvendt ved at benytte enten Idræts Allé syd for vejarbejdet eller Vallensbækvej nord for vejarbejdet.

Selvom vejen er spærret, vil det stadig være muligt at benytte Horsestien - så hvis du lader bilen stå og hopper op på cyklen, kan du køre samme vej, som du plejer. Men pas på dig selv, og følg entreprenørens skiltning, så du bedst muligt kommer uden om de arbejdende folk.

Busserne kører en ændret rute

I uge 37 og 38, vil der ikke være plads på vejen til, at bussen kan køre sin sædvanlige rute. Inden du skal med bussen fra Brøndbyvej, skal du i de to uger tjekke rejseplanen eller DOT. Her finder du information om, hvor du i stedet kan stå på bussen, når du skal på tur. Du kan både finde information om rute 143 og 144.  

Sidst opdateret 05.09.2019