You are here

Stem i morgen!

Date: 20. November 2017
Tag cyklen og børnene med, når du skal stemme tirsdag. Har du brug for at tage bilen, så tag hensyn til skolernes naboer, når du parkerer.

I morgen er der kommunalvalg. Der er tre valgsteder i Vallensbæk: Egholmskolen, Vallensbæk Skole og Pilehaveskolen. Alle valgstederne har åbent klokken 8 -20. Du skal stemme på det valgsted, der står på dit valgkort.

Ved nogle af skolerne er der begrænsede parkeringsmuligheder. Det gælder særligt for området syd for Egholmskolen, hvor der kan opstå pres på vejene, når folk skal af med bilen, mens de stemmer. Vi opfordrer alle til at tage hensyn til hinanden. Husk, at du også kan parkere på p-pladsen bag rådhuset.

Børn gør som deres forældre

Så hermed en venlig opfordring til at tage dine børn med og vise dem demokratiet i funktion.  

Børn er velkomne på valgstederne, dog må de store børn må ikke komme med ind i valgboksen.

Vil du vide mere?

www.vallensbaek.dk/valg kan du finde praktisk information om valgkort og valgsteder. Det er også her, du finder valgresultaterne efterhånden som de kommer ind.

Når valgstederne lukker, er du velkommen til at kigge forbi kommunalbestyrelsessalen i Kultur- & Borgerhuset, hvor du kan følge resultaterne i takt med, at de tikker ind. Der vil være lidt forfriskninger undervejs.

Sidst opdateret 27.11.2017