You are here

Spændende nye hold på ungdomsskolen

Date: 27. februar 2019
Klatring, mountainbike og drone & film – det er nogle af de nye aktiviteter, man kan gå til på Vallensbæk Ungdomsskole.

Læs om de nye tilbud her:

Drone og film
Kom og prøv at flyve med drone. Droner bliver mere og mere almindelige. Med en drone kan du tage nogle fantastik flotte og anderledes billeder. Det er sjovt legetøj, men kan også gøre være til fare, hvis den bruges forkert. På holdet lærer du om, hvilke regler der gælder for at flyve - du prøver selvfølgelig også selv at flyve med drone. Efter kurset er du klar til selv at kaste dig ud i at flyve og filme med drone. Læs mere om holdet Drone og film.

Klatring og rappelling
Prøv kræfter med klatring to tirsdage i marts. Klatring er en sport, hvor alle kan være med. Det handler om at udfordre sig selv, prøve grænser af samt træne krop og balance. På dette intensive klatrehold får du prøvet det meste, på bare to dage. Læs mere om holdet Klatring.

Mountainbike
At køre mountainbike handler om frisk luft og motion, men også om fællesskab og spænding. På Ungdomsskolens mountainbike-hold starter vi fra bunden, så alle kan være med. Vi lærer at kontrollerer cyklen og at passe på os selv. Vi skifter mellem at køre lokalt i området og tage ud til specialbyggede mountainbike-spor på Sjælland. Læs mere om holdet Mountainbike.

Tilbuddene er for unge i Vallensbæk fra 7. klasse til 18 år.

Sidst opdateret 27.02.2019