You are here

Så blev det jul i Vallensbæk!

Date: 06. December 2017
Julemand, julemusik og julemusik – så er for alvor blevet december.

Det summede af jul og hygge lørdag ved Vallensbæk Rådhus. I basaren kunne man købe hjemmelavede juleting, i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus var der både børneteater og klippe-klistre-aktiviteter – og udenfor kunne man købe gløgg og æbleskiver i menighedsplejens bod.

Musikskolen var leveringsdygtig i musikalsk underholdning af høj kvalitet, blandt andet Vallensbæk Harmoniorkester med imponerende 50 medlemmer. Der var også fint besøg af underholdningsorkestret Fresco fra Tåstrup, og man kunne høre det nyoprettede KOL-kor for borgere med nedsat lungefunktion.

Klokken 16 fyldte luciakoret Vallensbæk Kultur- & Borgerhus med et fint optog og smukke toner. Koret og harmoniorkestret endte udenfor på scenen ved juletræet, hvor de akkompagnerede de mange fremmødtes fællessang.

Og så kunne borgmester Henrik Rasmussen med børnenes hjælp tænde juletræet og kalde julemanden frem, så alle kunne få en dans om juletræet. 

Sne var der ikke noget af, så der var igen i år opsat et par snekanoner, der kunne hjælpe december-stemningen lidt på vej.

 

Sidst opdateret 06.12.2017