You are here

Rengøring overtages af Rema Rengøring

Date: 11. December 2017
Hidtil har kommunale institutioner i Vallensbæk Nord fået gjort rent af firmaet Renas. Opgaven overtages nu af firmaet Rema Rengøring.

Firmaet Renas har efter aftale med Vallensbæk Kommune overdraget rengøringsopgaven for kommunens nordlige enheder til firmaet Rema Rengøring.

Op til overdragelsen har Renas haft udfordringer med at levere den aftalte service, hvilket i nogle af institutionerne har betydet, at man har måttet rekvirere anden rengøring. Renas har nu indgivet konkursbegæring. Vallensbæk Kommune har rådført sig med kommunens servicemægler, og valgt at overdrage aftalen til Rema Rengøring, som også overtager medarbejdere fra Renas.

Vallensbæk Kommunes rengøringsopgave er pt i udbudsproces, hvorfor aftalen med Rema Rengøring løber frem til og med juli 2018, hvor en ny leverandør vil være valgt. Aftalen er overdraget til Rema Rengøring på uændrede vilkår. Der er endvidere lagt stor vægt på, at kontrakten overholdes, så rengøringen udføres som aftalt, med samme kvalitet og til samme pris, og at kontraktens bestemmelser om løn-, ansættelses- og arbejdsforhold for selskabets ansatte overholdes.

Aftalen omfatter følgende enheder: Pilehaveskolen, Pilekvisten, Klub Nordmarken, Byggeren, Sundhedscentret, daginstitutionerne Regnbuen, Birkely, Syvhøjvænge og Løkkebo, dagplejens lokaler Nordstjernen og Syvstjernen, Højrupgård, Korsagergård og Vallensbæk Ridecenter.

Sidst opdateret 11.12.2017