You are here

Poppeltræer på Nøddebostien bliver fældet

Date: 14. februar 2020
  • Poppeltræer på Nøddebostien

    Det er her – på den første del af Nøddebostien, når man kommer fra Vallensbæk Torvevej – at et antal poppeltræer bliver erstattet med kirsebærtræer.

De store poppeltræer på Nøddebostien skal fældes. Dels fordi de ødelægger asfalten og stien omkring dem, dels fordi deres alder gør dem ustabile.

I løbet af vinterferien eller den efterfølgende uge, vil vi bruge et par dage på at skære poppeltræerne ned på Nøddebostien. Til foråret vil vi plante kirsebærtræer som erstatning.  

Træerne er blevet så store, at deres rødder er begyndt at ødelægge asfalten omkring det. Derudover er det typisk for Poppeltræer, at de bliver ustabile, når de har den alder, som dem på Nøddebostien har.  

Inden vinterblæsten vælter dem helt omkuld, vælger vi altså at fælde dem, og senere plante en anden sort som erstatning – nemlig smukke kirsebærtræer.  

To dages arbejde 

Arbejdet vil foregå fra klokken syv om morgenen til hen på eftermiddagen, og det vil højest vare et par dage. Mens vi skærer træerne ned, vil vi spærre af rundt om træet. Men stien vil ikke være helt lukket.  

Du kan derfor stadige nyde en gåtur på Nøddebostien, selvom vi arbejder på stien.  

Sidst opdateret 14.02.2020