You are here

Politioperation Julelys ruller ud med råd mod indbrud

Date: 06. December 2018
Kom og mød dine lokale politifolk tirsdag den 11. december, når Københavns Vestegns Politi stiller op med råd mod indbrud. Budskabet er: Tænd lys! – det skræmmer tyven væk.

I den kommende tid kan du møde dine lokale politifolk, når Københavns Vestegns Politi kommer rundt til alle 11 vestegnskommuner og giver råd mod indbrud. Selvom antallet af indbrud på Vestegnen er historisk lavt, så er ét indbrud ét for meget og derfor giver dine lokalbetjente i den kommende tid råd om hvordan man kan imødegå juleindbrud.

For juletiden er desværre også indbrudstid. Det skyldes at indbrudstyve foretrækker at arbejde i mørke og det er nemt at finde på denne årstid. Men det er også nemt at gøre noget ved: Lys, trængsel og alarm skræmmer juletyven væk – derfor er budskabet fra politiets ’Operation Julelys’: Tænd lys!

"Lys skræmmer tyven væk, for så kan han ikke arbejde uset. Simple tænd/sluk-ure, som tænder lys i mørket, kan få tyven til at gå uden om din bolig. Og har du ikke allerede tænd/sluk-ure, så giver vi ét til de første 50 borgere i hver kommune der besøger os på vores tur rundt i politikredsen", siger Københavns Vestegns Politis indbrudsekspert Bent Nikolajsen.

Den lokale mobile politistation kommer til Vallensbæk Stationstorv (syd for jernbanen) tirsdag den 11. december kl. 15-17.

 

Sidst opdateret 06.12.2018