You are here

Pilehaveskolen er lukket i 14 dage

Date: 15. September 2020
Smittetrykket på Pilehaveskolen har taget til henover weekenden, og mandag besluttede vi at lukke Pilehaveskolen.

Vi har den seneste uge oplevet et forhøjet smittetryk med Covid-19 i hele Vallensbæk Kommune. Vi følger dagligt anbefalingerne fra Sundhedsmyndighederne, og ved hvert smitte-tilfælde rådfører vi os med Styrelsen for Patientsikkerhed for at sikre, at hvert tilfælde bliver håndteret korrekt. 

Smittetrykket på Pilehaveskolen har taget til henover weekenden, og mandag rådførte vi os med Styrelsen for Patientsikkerhed og besluttede at lukke Pilehaveskolen. Skolen og SFO er derfor lukket fra tirsdag den 15. september.   

Lukning af skolen varer i foreløbigt 14 dage. Og i de kommende to uger, vil alle elever blive undervist hjemmefra. Vi bestræber os på at få udleveret så mange digitale enheder som muligt, så børnene også vil kunne benytte dem hjemmefra. 

Ungdomsklub, juniorklub, fritidsundervisning på ungdomsskolen samt undervisning på musikskolen er også lukket for elever fra Pilehaveskolen i 14 dage. 

Sundhedsmyndighederne understreger, at vi ved at lukke skolen i 14 dage dækker den inkubationstid der er for Covid-19. 

Alle forældre fra Pilehaveskolen er blevet orienteret om lukningen af skolen på Aula mandag eftermiddag.

De hjemsendte børn er ikke i karantæne, men hjemme for at reducere smittekontakter på skolen. Børnene kan således færdes ude og også deltage i aktiviteter. Vi er i dialog med kommunens foreninger, og foreningerne tager hver især stilling til det aktuelle smittetryk og om det er forsvarligt at gennemføre aktiviteter. Du er velkommen til at kontakte din lokale forening, hvis du vil vide mere. 

Sidst opdateret 15.09.2020