You are here

Nyt fra Vallensbæk Ungdomsskole

Date: 26. Oktober 2018
Så er det blevet efterår, og på Ungdomsskolen er der mulighed for at komme ud i naturen og nyde de flotte efterårsfarver, mens man dyrker sjov motion og hygger med de andre på holdet.

Det er også nu, du kan melde dig til, hvis du vil med på en af vores rejser og ture i starten af 2019.

Her er beskrivelse af nogle af vores hold og ture. Meld jer til og læs mere om alle de andre gode tilbud fra Ungdomsskolen på www.valung.dk.

Ungdomsskolens aktiviteter er for alle unge fra 7. klasse og op til 18 år.

Mountainbike

Hvis du er til frisk luft og fed motion, er mountainbike lige noget for dig. Vi mødes hver søndag og tager ud til single track-baner, hvor vi kører nogle timer. Vi træner løbende teknik, baseret på de udfordringer og forhindringer, vi møder på banerne. Du får nye venner, udfordringer og fed motion samtidig med, at du lærer om teknik og sikkerhed.

Det er gratis, men kræver, at du er tilmeldt holdet.

Skiferie i Østrig

Vil du gerne stå på ski med dine venner i vinterferien? Så hop på bussen og kom med os til Østrig i uge 8.

Her er pister for alle – både nybegyndere og øvede skiløbere. Vi har vores egne undervisere med, som sørger for, at du kommer sikkert ned ad bjerget.

Vi kører med bus og skal bo på det hyggelige Jugendgästehaus Lukashansl i Bruck tæt ved Zell am See.

Der er afgang mandag den 18. februar og hjemkomst søndag den 24. februar.

Weekend i Lalandia

Er du vild med vand, venner og vandrutsjebaner? Så kom med Ungdomsskolen til Lalandia fredag den 25. januar til søndag den 27. januar.

Tag med dine venner på en super sjov weekendtur til et giga vandland. Vi skal vælte os i vand på de store  vandrutsjebaner og dase i sauna, pools og boblebad, så længe vi orker. Skynd dig at få samlet dine venner og tilmeld jer turen, som med garanti vil blive en af de bedste.

Hvad har DU lyst til at lave i Ungdomsskolen?

Har DU en idé om et hold, et fag eller en aktivitet, du ville ønske vi tilbød i ungdomsskolen?

Så fortæl os det på vores facebookside www.facebook.com/vallensbaekungdomsskole eller ved at sende en mail til usk@vallensbaek.dk

 

 

Sidst opdateret 26.10.2018