You are here

Nye skilte mod trolden Tilde

Date: 11. Juli 2019
Øget trafik mod kæmperne Thomas og Tilde på Rendsagervej er blevet en udfordring. Derfor har vi opsat skilte, der viser mod parkeringspladsen ved spisestedet Mosen. Det skulle gerne lette trafikken.

Det er kommet os for øre, at trafikken på Rendsagervej er blevet tættere, efter både Lille Tilde og Thomas på Bjerget er blevet populære attraktioner, når danskerne tager på kæmpe-jagt. 

Flere turister i byen parkerer på Rendsagervej til gene for beboerne.  

Vi har derfor sat to nye skilte op, der viser byens gæster, hvor de skal parkere, når de skal ud og finde både Vallensbæks og Albertslunds kæmper.   

Det ene skilt viser vej fra T-krydset ved Rendsagervej / Tværbækvej, og det andet skilt står ved indkørslen ad Rendsagervej ned mod spisestedet Mosen. Begge skilte viser, at man skal køre til parkeringspladsen ved Spisestedet Mosen og benytte den, når man skal på jagt efter kæmper.  

De to skilte er i første omgang et forsøg. Du må derfor gerne fortælle os, om du kan mærke en forskel på antal biler på Rendsagervej eller ej. Hvis skiltene medvirker til mindre trafik og færre parkerende gæster, får vi lavet nogle skilte, som kan stå der permanent.  

Sidst opdateret 11.07.2019