You are here

Musikskolen åbner igen

Date: 26. Maj 2020
Vallensbæk Musikskole åbner delvist op igen fra onsdag den 27. maj.

I sidste uge meldte regeringen ud, at musikskolerne er med i den udvidede genåbning i fase 2. Det betyder, at musikglade elever igen kan vende tilbage til Vallensbæk Musikskole. Det er noget, vi har glædet os utrolig meget til.

I første omgang åbner musikskolen for al soloundervisning og holdundervisning onsdag den 27. maj. Følgende genåbner dog ikke endnu:

  • Præludium, Aspirantorkestret og Vallensbæk Harmoniorkester (starter først op onsdag 10/6).
  • Funky Unit (starter først op onsdag 10/6).
  • Vallensbæk Musikskolekor (fortsætter indtil videre med onlineundervisning).
  • Vallensbæk Koret (fortsætter indtil videre med onlineundervisning).
  • 1. kl. Musik & Bevægelseshold samt 2. kl. Musikværkstedshold (fortsætter indtil videre med onlineundervisning)

Det er vigtigt, at alle føler sig trygge ved at vende tilbage til skolen, og at det bliver en kontrolleret genåbning. Derfor vil der også være en række forholdsregler, vi beder alle overholde. Blandt andet vil elever blive hentet af deres lærer udenfor skolen, og alle elever og lærere skal vaske hænder/bruge håndsprit før og efter undervisningen. Du kan læse mere om retningslinjerne på musikskolens hjemmeside

Vil du være en del af musikskolens fællesskab?  

Har du eller dit barn en drøm om at spille et instrument? Så bliv en del af fællesskabet på musikskolen! Her er der plads til alle, der elsker musik - uanset om drømmen er at hive guitaren frem til næste familiefest eller at stå på scenen til et arrangement i Vallensbæk.

På musikskolens hjemmeside kan du læse mere om instrumenter, priser osv., og det er også her du tilmelder dig. Vær opmærksom på, at der kan opstå venteliste, så skynd dig, hvis du vil sikre dig dit favoritinstrument.

Sidst opdateret 27.05.2020