You are here

Mere plads til selvtrænere og ny læge i sundhedshuset

Date: 10. September 2020
I starten af september gik håndværkerne i gang med det, der skal blive til en ny træningssal og til nye lokaler, der skal huse endnu en læge i Sundhedshus Nordmarken.

Sundhedshuset bliver både bygget om, og der bliver bygget til. Tilbygningen bliver en 60 kvadratmeter stor, lys træningssal med egen indgang for selv- og motionstrænerne. Ombygningen af de eksisterende lokaler skal sikre, at vi får plads til endnu en læge i Sundhedshus Nordmarken.  

Det er blandt andet den eksisterende træningssal, der bliver bygget om. Her bygger vi to nye konsultationsrum og en helt ny reception.  

Ombygningen giver også mulighed for et forbedret venteområde, og for bedre forhold til laboratoriearbejderne i huset.  

Vi byder velkommen i de nye lokaler i 2021. 

Selvtræning er flyttet midlertidigt 

Om- og tilbygningen er koncentreret om den eksisterende træningssal. Og mens vi bygger, kan vi ikke også have plads til selv- og motionstrænere.  

Træningsmaskiner og -tilbehør er derfor midlertidigt flyttet til Pilehavehus, hvor selv- og motionstrænerne nu får sved på panden i et lokale der. 

Byggeriet er støttet med puljetilskud fra Sundheds- og Ældreministeriets pulje til "Udbygning eller renovering af eksisterende læge- eller sundhedshuse". 

Sidst opdateret 10.09.2020