You are here

Masser af gratis sommerevents

Date: 01. Juli 2020
Robotter og kodning, snorkeldykning og krible-krable, strandfodbold og kongespil. Vores sommerferieprogram er fyldt med sjove aktiviteter for børn og unge.

I år er der ingen undskyldning for at kede sig i sommerferien. I samarbejde med foreninger, klubber, skoler og Vallensbæk Kultur- & Borgerhus har vi nemlig samlet et program fyldt med sjove events for børn og unge. Her er noget for alle, hvad end du er til det kulturelle, det hvor man får våde fødder eller det, hvor der er robotter på spil.  

Programmet er blevet til af midler fra regeringens pulje til sommeraktiviteter. Formålet er at give børn og unge nogle faglige og sociale oplevelser efter en lang periode med nødundervisning.

Du finder alle de spændende events i vores aktivitetskalender (link). Alle events er gratis, men vær opmærksom på, at nogle af dem kræver tilmelding. Vores sommerprogram kører fra uge 28-33.

Prøv for eksempel:

Uge 28: Sommer Pirat Maker Space Camp 2020

Vi åbner nye makerspaces på Egholmskolen og Pilehaveskolen for børn og unge, der savner muligheden for at nørde med teknologi i sommerferien. Piratkaptajnerne fra Coding Pirates og Whitehatkids vil sørge for lys i lamperne på værkstedet og facilitere kreativ leg og udfordring med teknologi. Alle børn kan prøve at lege med 3D-print, droneflyvning, hurtige robot-biler og meget andet. Læs mere og tilmeld dig her.

22. + 23. juli: Snorkeldykning

Har du mod på at kigge ned under hav-overfladen? Så giver Vallensbæk Sportsdykkerklub børn og unge mulighed for at prøve snorkeldykning med udstyr i sommerferien. Vores instruktører står klar til stranddyk og snorkeldykning ved Vallensbæk Strand. Der er hold både for 3.-5-klasse og 6.-9.-klasse. Tilmelding påkrævet. Læs mere her og her.

18.-19.-juli, 25.-26. juli, 1.-2. august: Krible-krable på stranden

Kom ned i strandparken og lav aktiviteter med en naturvejleder. Du kan blandt andet lære om dyrene i havet, lave din egen krabbefælde, fange smådyr og finde det sejeste havdyr.

Klokken 11-14 i Vallensbæk Strandpark ved det blå flag.

Uge 32: SUP-instruktør-kursus

For 15-17-årige mandag til fredag kl. 15-18. I løbet af ugen lærer du det praktiske som det kræver at blive SUP-instruktør, og den 29. og 30. august kommer en instruktør og underviser i det teoretiske.

Du vil i løbet af efteråret undervise andre og måske dine venner i Vallensbæk i SUP, så du på den måde får erfaring med at undervise. Læs mere og tilmeld dig her.  

Sidst opdateret 01.07.2020