You are here

Mangler du en medarbejder?

Date: 28. April 2017
Vallensbæk Jobcenter hjælper virksomheder til at finde medarbejdere, og en af virksomhedskonsulenterne kommer gerne til et møde for at fortælle om mulighederne.

Se video her om, hvordan Vallensbæk Jobcenter kan hjælpe din virksomhed med at finde kvalificerede medarbejdere:

”Mangler I medarbejdere, så tag fat i os. Vi har mange kvalificerede CV’er, vi kan sende ud til jer”, fortæller Stig Hardt fra Vallensbæk Jobcenter.

Stig er en del af det udkørende virksomhedsteam, der formidler kontakt mellem lokale arbejdspladser og ledige borgere fra Ishøj og Vallensbæk.

Ud over almindelig rekruttering hjælper Stig og hans kolleger også borgere, der har brug for en ekstra håndholdt indsats. Og han opfordrer de lokale virksomheder til at overveje at give en chance til en ledig, der er på kanten af arbejdsmarkedet.

”De her borgere har ressourcer, de skal bare have chancen for at komme ind på arbejdsmarkedet igen. Når de først kommer ind i virksomheden, så har de nogle kompetencer, og de får noget selvværd. Og det kan faktisk også være med til at udvikle kompetencerne hos jeres medarbejdere at de bliver rummelige på en anden måde”, fortæller han.

Hvis du er interesseret i at tale med en virksomhedskonsulent, så ring til Jobcentret på tlf: 4797 4444 eller send en mail til jobcenter@vallensbaek.dk.

Læs mere om, hvordan Vallensbæk Jobcenter kan hjælpe din virksomhed.

Sidst opdateret 28.04.2017