You are here

Ledningsomlægninger forlænges

Date: 05. September 2019
Vejarbejdet på Søndre Ringvej på grænsen mellem Vallensbæk og Ishøj forlænges til den 29. september.

Arbejdet med at omlægge ledningern til letbanen er blevet forsinket til den 29. september.

Vejarbejdet betyder ændret hastighed og ændrede vejbaner. Mens HOFOR omlægger deres ledning, må du kun køre 40 km/t på strækningen, og der vil kun være et kørespor i hver retning.  

Måden, trafikken kører på, bliver anderledes. Så vær opmærksom på den nye vejafmærkning, og at du skal sænke farten forbi vejarbejdet.

Fra den 9.-14. september vil det ikke være muligt at dreje til højre fra Ishøj Strandvej til Vallensbæk Strandvej ved broen. Man skal i stedet fortsætte til Bækkeskovvej og dreje der. Omkørselsvej er skiltet.  

Mindre hastighed og mere kø 

Det er ikke uden konsekvenser, at vi i en periode laver om på kørebanerne. Der kan derfor godt opstå lettere kø, når du skal forbi vejarbejdet i myldretiden. Men du kan forberede dig på det – hvis du vil have information om forsinkelser eller vejarbejde på din rute, kan du tilmelde dig trafikinfo via Vejdirektoratet.

Via trafikinfo får du meldinger om vejarbejde, forsinkelser og andet. Og med den information kan du bedre planlægge din rute, så du stadig kan nå frem i ordentlig tid.  

Når letbanen står klar til brug i 2025, kommer den til at køre mellem Ishøj og Lyngby. På sin vej vil den binde seks S-togslinjer sammen på tværs af hovedstaden. Letbanen kommer til at køre gennem ni kommuner – heriblandt altså Vallensbæk, der får tre stationer: Strandhaven, Vallensbæk Station og Delta Park.  

 

Sidst opdateret 05.09.2019