You are here

Kultur- & Borgerhuset folder sig ud

Date: 15. December 2016
Kommunalbestyrelsen udvider huset og gør det til et attraktivt kulturelt mødested for borgere, foreninger, erhvervsliv og frivillige. Det betyder forandring.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus er inde i en rivende udvikling. Kommunalbestyrelsen har besluttet at udvide huset og gøre det til et attraktivt kulturelt mødested for byens borgere, foreninger, erhvervsliv og byens mange frivillige. Det betyder forandring.

Kultur- & Borgerhuset kan i dag tilbyde borgerne et velfungerende bibliotek, borgerservice og en bred vifte af borgervendte kulturelle arrangementer, som børneteater, foredrag, koncerter, kunstudstillinger og en række kulturelle events for byens borgere i byrummet.

Med etablering af Campus i Nord og udbygningen af Kultur- og Borgerhuset på Stationstorvet får vi endnu bedre muligheder for at intensivere arbejdet med kulturelle oplevelser og debatskabende aktiviteter for byens borgere. Rådhusets stueetage bliver en integreret del af Kultur- & Borgerhuset. Her får borgerne mulighed for at booke lokaler, holde store og små møder, gå i studiegrupper og meget andet.

”Udviklingen betyder, at der er nedlagt tre bibliotekarstillinger, som i stedet er slået op som kulturkonsulenter. Det betyder ikke, at vi får færre bøger og mindre vejledning af læselystne borgere. Det betyder, at vi skruer op for nye tilbud i vores Kultur- & Borgerhus. Vi skal have medarbejdere, der ud over formidling af litteratur og kultur, har lyst til at spille en nøglerolle i vores årlige arrangementer som Vestegnens Kulturuge og Jul i Vallensbæk, og som er opsøgende og initiativrige i forhold til at etablere og udvikle partnerskaber med en lang række meget forskellige interessenter,” siger vicekommunaldirektør Anette J. Laustsen.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 15. december sidst på dagen – så brænder du for litteratur, kultur, digitalisering og ikke mindst at yde den bedst tænkelige service for Vallensbæks borgere, kan du stadig lige nå det. Læs mere her: www.vallensbaek.dk/job

Du kan læse mere om udvidelsen af Kultur- & Borgerhuset og ombygningen af rådhusets stueetage her.

Sidst opdateret 15.12.2016