You are here

Kom til infomøde om at blive frivillig i familieklubben

Date: 30. Januar 2020
Vi har brug for seje frivillige, der vil være med til at drive vores kommende familieklub. Er du nysgerrig? Så kom til infomøde på torsdag.

Vallensbæk skal have en ny familieklub. Ud over skønne familier, der vil være en del af fællesskabet, har vi også brug for en række, seje frivillige, der har lyst til at drive klubbens 12 mødegange. De ligger hver anden uge en hverdag kl. 16.30-19. 

Er du interesseret? Så kan du torsdag den 6. februar kl. 16.30-18 møde tovholdere fra Hele Danmarks Familieklub, når vi holder infomøde i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. 

Vi søger frivillige i alle aldre og typer – lige fra cykelsmeden til pensionisten. Som frivillig er det dig, der står med skeen i kogegryderne og dig, der arrangerer ludo-turneringer og sjove aktiviteter. Kort sagt: Du sørger for, at familierne får en tophyggelig aften. Du vælger selv hvilke opgaver, der passer bedst til dig.

Som familie kan du godt deltage, hvor den ene forælder er frivillig og den anden er deltager med børnene.

Hvis du tilmelder dig som frivillig, skal du deltage i et kursusophold lørdag den 14. marts i Middelfart (transport betales, og der tilbydes overnatning og lækker forplejning). Her klædes alle frivillige på til familieklubben.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Loui Stampe Lund på lsl@vallensbaek.dk. 

Du kan læse mere på Hele Danmarks familieklubs hjemmeside lige her.

Sidst opdateret 30.01.2020