You are here

Kom til affaldsindsamling den 31. marts

Date: 06. marts 2019
Giv naturen en forårsrengøring, når Danmarks Naturfredningsforening afholder deres årlige affaldsindsamling.

Plastikposer, øldåser og cigaretskodder. Det er bare noget af det affald, der havner i grøftekanter, langs kysterne, på gaden og i byens grønne områder. Vil du være med til at gøre en forskel for den danske natur? Så mød op til den årlige affaldsindsamling, der løber af stablen den 31. marts. Her samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde, og du kan også være med til at give naturen i Vallensbæk en forårsrengøring.

Indsamlingen begynder klokken 10. I år oprettes der tre stationer i kommunen, hvorfra der indsamles affald. Der er tale om følgende steder:

  • Tanghusene, ved slusen mellem Ringebæk Sø og Havnen – (dækker Vallensbæk Strand)
  • Bækkehuset, Vejlegårdsvej 95 (dækker Mosen og landsbyen) 
  • P-pladsen ved Fakta, Tværbækvej 3 (dækker Nordmarken) 

Ved mødestedet vil der blive udleveret handsker, gribetænger og affaldsposer.

Efter indsamlingen inviteres alle til at mødes i Bækkehuset lidt over 12. Vi serverer grillpølser og lidt koldt at drikke. Der vil også være et par lærerige aktiviteter. For eksempel kan du blive klogere på, hvad der sker med det affald, der ikke bliver samlet op i naturen.

Sådan tilmelder du dig 
Tilmeld dig meget gerne affaldsindsamlingen ved at skrive til cet@vallensbaek.dk - husk at oplyse, hvilken station du vil samle ind fra. Det er også muligt blot at møde op på dagen. 
Se Facebook-begivenheden for indsamlingen her.

Det er Agenda21, der i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening står bag affaldsindsamlingen. Sidste år blev der indsamlet 173.000 kilo affald over hele landet.

Læs mere på affaldsindsamlingen.dk.

Sidst opdateret 06.03.2019