You are here

Kom og se børnenes julehjerter

Date: 15. November 2019
Børnene fra Vallensbæks daginstitutioner er i fuldt sving med at lave julehjerter til byens to juletræer, der tændes 29. november i nord og den 30. november i syd.

"Må jeg bede om det grønne glimmer?" lyder det fra en dreng iklædt plastikforklæde og en pap-kongekrone fra Burger King.

Der er dyb koncentration i daginstitutionen Nøddeboparken, hvor en flok børn er i færd med at dekorere julehjerter til byens to juletræstændinger.

Og der bliver pyntet efter alle kunstens regler. Hjerterne bliver malet og pyntet med glimmer i alskens farver, udstansede snefnug og meget mere.

Alle julehjerterne – et par hundrede i alt – bliver hængt op på Vallensbæks to juletræer. Der har i mange år været juletræstænding ved Vallensbæk Stationstorv – og det er der også igen i år lørdag den 30. november kl. 13-16.30 (som en del af arrangementet Jul i Vallensbæk). Og som noget nyt er der også juletræstænding i Vallensbæk Nord. Det foregår ved Sundhedshuset på Tværbækvej fredag den 29. november kl. 16-16.30. På www.vallensbaek.dk/jul er der mere information om de to arrangementer.

Ikke kun de yngste i byen bidrager til juletræerne. På seniorhuset Korsagergård er de også i gang med at lave hjerter til juletræstændingerne.

Sidst opdateret 15.11.2019