You are here

Kør børnene sikkert i skole - sæt dem af foran Pilehaveskolen

Date: 09. August 2019
Henover sommeren er entreprenøren gået godt i gang med at bygge ny daginstitution i Nord. Det betyder tung og tæt trafik på Løkkekrogen.

Sommerferien er ved at være slut, hverdagen melder sig, og snart begynder børnenes daglige tur til og fra skole.  

Imens du og børnene har holdt sommerferie, så er entreprenøren gået i gang med at bygge den nye daginstitution i Nord. Og det betyder, at der fra nu af og det næste stykke tid, vil være meget trafik på Løkkekrogen - som i forvejen er en lille vej.  

Forældre til børn i Løkkebo, Birkely/Byggeren og Piletræet samt personale og besøgende til borgere i Pilehavehus, skal være opmærksomme på, at der vil være øget trafik fra Vejlegårdsvej ind på Løkkekrogen. 

Trafik til byggepladsen 

På Løkkekrogen kommer der tung trafik, som skal køre materialer til den nye institution. Det betyder, at lastbiler med byggematerialer, skal køre ind på Løkkekrogen og op ad brandvejen langs Pilehavehus. 

Nogle lastbiler vil køre frem ad Løkkekrogen for at bakke ind ad brandvejen, andre vil køre direkte ind og muligvis bakke ud igen. Lastbilerne har som bekendt en del blinde vinkler, og chaufføren gør alt for at orientere sig i området, når han kører ind og ud – men det er ikke alt han kan se.  

For derfor ikke at skabe mange farlige situationer på Løkkekrogen, opfordrer vi dig til at aflevere dine børn ved hovedindgangen – og hvis de kommer på cykel, så fortæl dem, hvordan man cykler i nærheden af en lastbil.  

Lastbilerne kan ikke vælge at køre andre veje med deres byggematerialer – men det kan du, når du skal aflevere børnene.    

Parkering kun for Pilehavehus 

Da vi valgte at benytte brandvejen som adgangsvej til byggepladsen, inddrog vi en del af Pilehavehus’ parkeringspladser.  

Vi har derfor etableret nye parkeringspladser til medarbejdere og besøgende til venstre for Pilehavehus. De pladser er forbeholdt Pilehavehus, og du må derfor ikke bruge dem, når du sætter dine børn af og henter dem igen.  

Medarbejdere og besøgende har ikke andre muligheder for at parkere, men det har du. Der er rig mulighed for at bruge parkeringspladserne foran Pilehaveskolen, når du skal bringe og hente dit barn.  

Hvis du gerne vil undgå mange biler, køer og tung trafik, der hvor du sætter dine børn af til skole, så kan du sagtens det. Det kræver blot, at du kører fem minutter før hjemmefra, og sætter børnene af ved hovedindgangen på Pilehaveskolen.

Sidst opdateret 09.08.2019