You are here

Hvordan har du det?

Date: 19. April 2017
Hvis du har modtaget spørgeskemaet "Hvordan har du det?", kan du være med i lodtrækningen om 5 gavekort a 1.000 kr. Sidste frist er 3. maj.

Har du fået undersøgelsen ”Hvordan har du det?” i din eBoks eller med posten? Så husk at sende din besvarelse af sted inden 3. maj.

Spørgeskemaet sendt ud til 2.450 borgere i Vallensbæk og godt 300.000 i hele Danmark. I første omgang blev skemaet sendt til borgernes digitale postkasse, og de, der endnu ikke har svaret, har nu fået spørgeskemaet tilsendt endnu en gang – denne gang i den almindelige postkasse.

Der er brug for hver eneste besvarelse, og vi håber derfor, at så mange som muligt svarer. Undersøgelsen kan give kommuner og regioner et meget vigtigt indblik i borgernes sundhed, sygdom og trivsel. Når vi kender borgernes svar, kan vi bedre tilrette sundhedstilbuddene ud fra de reelle behov.

Hvis du har modtaget spørgeskemaet, kan du vinde flotte præmier. Vallensbæk Kommune sætter nemlig 5 gavekort a 1.000 kr. på højkant. Så besvar spørgeskemaet og vær med i lodtrækningen.

Resultaterne fra undersøgelsen bliver samlet i rapporten ”Sundhedsprofil for region og kommuner 2017”, som udkommer i marts 2018. Alle landets fem regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed gennemfører undersøgelsen på baggrund af en aftale mellem Danske Regioner, KL, Sundheds- og Ældreministeriet samt Finansministeriet.

Læs mere om undersøgelsen på www.svar2017.dk

Sidst opdateret 19.04.2017