You are here

Hvem skal have årets frivilligpriser og idrætspriser?

Date: 31. Januar 2019
  • Frivilligpriser 2018, ugdomslederpriser

    Vinderne af Ungdomslederpriserne 2018.

Du kan stadig nå det! På tirsdag er sidste chance for at indstille til idrætspriserne og frivilligpriserne.

Kender du en, der har startet et nyt initiativ eller en ny forening i 2018? Kender du en frivillig, der har udført en bemærkelsesværdig indsat i foreningsarbejdet? Eller kender du en ungdomsleder, som har udført et påskønnelsesværdigt arbejde for ungdommen? Så nominér til årets frivilligpriser 2018.

Priserne er 'Årets initiativ', 'Årets ildsjæl' og 'Ungdomslederpris'. Kender du en, som skal hædres for sin særlige indsats, så indstil på www.vallensbaek.dk/frivilligpriser. Her kan du også læse meget mere om priserne. Du kan indstille frem til den 5. februar. 

Efterfølgende vil Børne- & Kulturudvalget beslutte, hvem der skal have priserne efter indstilling fra Folkeoplysningsudvalget. Priserne uddeles til Frivillig- & Foreningsfesten fredag den 3. maj i Vallensbæk Idrætscenter.

Ved sidste prisuddeling gik prisen for 'Årets ildsjæl' til Mogens Jørgensen fra 'Cykling uden alder'. Prisen for 'Årets initiativ' gik til Dennis Larsen fra Coding Pirates. Jens Jacobsen fra Vallensbæk Sejlklub og Martin Johansen fra Vallensbæk Håndbold fik begge en pris som 'Årets ungdomsleder'.

Du kan også stadig indstille til idrætspriserne, hvor vi hædrer idrætsudøvernes flotte resultater og placeringer. Foreninger og borgere hjemmehørende i Vallensbæk kan indstilles til modtagelse af idrætspriserne, hvis de lever op til kriterierne. 

Læs mere på www.vallensbaek.dk/idraetspriser

 

Sidst opdateret 31.01.2019