You are here

Husk at tjekke kalenderen

Date: 24. November 2017
I næste uge er der fx et par spændende foredrag, sjove motionstilbud, podcast workshop og meget meget mere.

Hvad der sker, når vi ældes? Pårørendepsykologerne Mia Forsling og Zarah Høst giver et inspirationsfyldt oplæg og  sygeplejerske Ingrid Ahleson og forebyggelseskonsulent Tilde Jensen fra Vallensbæk Kommune bidrager med indblik i de kommunale tilbud.

Læs mere om foredraget på tirsdag lige her.

Hvordan ruster man sin forening til fremtiden? Det fortæller Esben Danielsen, direktør i Lokale og anlægsfonden og Rasmus Ladefoged, programchef hos Metronome mere om på onsdag. Det bliver en blanding af oplæg og øvelser, der giver dig værktøjer og metoder til at arbejde kreativt og struktureret med udvikling i din forening.

Læs mere om foredraget på onsdag lige her.

I aktivitesoversigten her på hjemmesden kan du nemt søge og finde arrangementer i de forskellige kategorier. Du kan både søge på datoer og på kategorier. Du kan også selv oprette arrangementer og fx søge efter en makker til gåturen, kortklubben eller hvad du nu har brug for hjælp til. 

Hvis du vil oprette et arrangement klikker du på 'Opret arrangement'. Vil du søge efter en makker til gåturen eller lignendne klikker du på 'Opret borger-til-borger'. 

 

Sidst opdateret 24.11.2017