You are here

Hovedstadens Letbane og Vejdirektoratet guider dig på vej

Date: 11. Juli 2019
Med trafikinfo vil Hovedstadens Letbane og Vejdirektoratet opdatere dig om vejarbejde, kødannelse og andre ændringer i trafikken på og omkring Ring 3.

Hvis du er en af de mange trafikanter, der dagligt kører på eller omkring Ring 3, kan du gøre køreturen lidt lettere ved at tilmelde dig trafikinfo på Vejdirektoratets hjemmeside. Her kan du indtaste din rute fra start til slut, og få meldinger om, hvornår der er vejarbejde, der hvor du kører.  

Med trafikinfo kan du planlægge din tur til og fra arbejde, så du ikke kommer for sent til et vigtigt møde eller altid kan nå at hente dine børn i daginstitution.  

Hvordan gør jeg?   

Du går ind på Vejdirektoratets trafikinfo. Her taster du din rute til og fra arbejde – eller en anden fast rute du kører. Når du har gjort det, kan du trykke tilmeld trafikmeldinger.  

Du kan begrænse din tilmelding til en bestemt dato eller bestemte ugedage, og du kan nøjes med at abonnere på de typer af trafikmeldinger, du er interesseret i. Men med få klik kan du altså med trafikinfo bedre planlægge din rute og altid være opdateret om, hvad der foregår i trafikken. 

Du kan læse mere om Hovedstadens Letbanes trafikinfo på deres hjemmeside

Sidst opdateret 11.07.2019