You are here

Hockerups Mindepris går til Vallensbæk Sejlklub

Date: 16. Juli 2017
Efter et helt igennem veludført VM-arrangement videregiver Vallensbæk Taekwondoklub vandrepokalen til sejlklubben.

Den forgange uge har været kulminationen på to års hårdt arbejde for de mange frivillige i Vallensbæk Sejlklub. De kan nu se tilbage på et af de mest succesfulde VM-arrangementer nogen sinde. 

Sejlerne fra 21 nationer har alle oplevet et yderst velorganiseret stævne og flere har omtalt Vallensbæks gæstfrihed. En af de mange sejlere fortalte, at forskellen på VM i Kiel som også var stort og velorganiseret netop var, at man i Vallensbæk følte sig velkommen og slet ikke til besvær.

Ved afslutningsceremonien lørdag aften blev der uddelt medaljer til vinderene. De mange nationers flag blev afleveret tilbage, og Borgmester Henrik Rasmussen videregav, på vegne af Vallensbæk Taekwondoklub, vandrepokalen Hockerups Mindepris til de mange frivillige i Vallensbæk Sejlklub.

Hockerup Mindepris er stiftet til minde om Vallensbæks tidligere borgmester Kurt Hockerup. Prisen er en stafet, der går fra klub til klub og uddeles til en forening eller en idrætsudøver, som har gjort sig bemærket inden for idrætten, og i år gik prisen altså til Vallensbæk Sejlklub.

Sidst opdateret 16.07.2017