You are here

Har du lyst til at være frivillig strikketante?

Date: 04. Januar 2019
Er du kreativ og dygtig til håndarbejde? Og har du lyst til at lære fra dig? Så kan du nu blive strikketante.

Håndarbejde er afstressende og godt for krop og sjæl. Det stimulerer fantasien og kreativiteten, holder hjernen i form og er godt for de sociale relationer. Derfor starter SFO’en på Egholmskolen, Seniorhuset Korsagergård og Center for Sundhed, Kultur og Fritid et nyt projekt op, hvor kreative ildsjæle fra Vallensbæk skal være med til at øge børnenes interesse for håndarbejde; strikning, hækling og broderi. Formålet med projektet er både at skabe relationer på tværs af aldersgrænser og øge børnenes interesse for klassisk håndarbejde. 
 

Har du lyst til at være strikketante eller onkel?

Som frivillig strikketante og -onkel vil du være med i SFO’ens kreativitetsrum hver 14. dag. Tidsrummet er ca. 14.30-16.00 og aldersgruppen på de børn, som du skal være kreative sammen med, er fra 0. til 4. klasse.
Vi vil arbejde på, at I er to eller tre stykker afsted af gangen, så I får et fællesskab.
 

Tilmeld dig orienteringsmødet og hør mere

Er du interesseret eller har du spørgsmål? Så tilmeld dig vores orienterings-møde. Mødet er tirsdag den 8. januar kl. 14.00 - 15.30.
Du tilmelder dig ved at skrive eller ringe til seniorkonsulent Loui Stampe Lund, på lsl@vallensbaek.dk eller på 4797 4128.

Vi vil afprøve konceptet indtil juni 2019, hvorefter vi evaluerer.

Sidst opdateret 04.01.2019