You are here

Giv den gas i idrætscentret i ferien

Date: 10. Oktober 2018
Har du lyst til at brænde energi af i efterårsferien? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med tennisketcher, håndbold eller vejrmøller?

I efterårsferien holder Vallensbæk Idrætscenter åbent for børn og voksne – og alle er velkomne til at tilbringe nogle sjove og aktive timer sammen med venner eller familie.

Centret får besøg af dygtige instruktører fra den lokale tennis-, håndbold- og gymnastikforening, som medbringer udstyr til aktiviteter, leg og spil, og de hjælper med at få styr på teknikken.

Det er også muligt at bruge hallens andre faciliteter. Det hele foregår mandag, onsdag og fredag i efterårsferien kl. 10-13.

”Børn, unge, voksne og ældre er velkomne. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding”, siger motions- og sundhedskonsulent Kristian Pilborg fra Vallensbæk Kommune. Han tilføjer, at man endelig skal komme i indendørs tøj, som er rart at være aktiv i.

Der er forskellige aktiviteter de forskellige dage, fortæller Kristian.

”Mandag er der små håndbold-agtige spil og leg med bold, onsdag står i gymnastikkens tegn med airtrack og redskaber – og fredag kan man spille minitennis”, siger han.

På hjemmesiden www.vallensbaek.dk/aktiv-i-vallensbaek er der mere information om aktiviteterne.

 

Sidst opdateret 10.10.2018