You are here

Festlig Fredag: Copenhagen Drummers slutter af med et brag

Date: 04. September 2019
Copenhagen Drummers giver den gas med trommeshow med ild og vand ved dette års Festlig Fredag.

Fredag den 13. september bliver lidt festligere end andre fredag. Her løber årets Festlig Fredag nemlig af stablen med et væld af aktiviteter for hele familien. 

Den festlige afslutning bliver i år leveret af de storspillende trommeslager fra Copenhagen Drummers. 

Vi har talt med Morten Specht, der er en af de københavnske trommeslagere: 

Hvordan startede Copenhagen Drummers?
"Vi var seks gutter, der arbejdede sammen i Livgardens Tambourkorps, hvor vi spillede trommer for Dronningen. I 2010 dannede vi Copenhagen Drummers til DR's 'Danmark Har Talent' - og vi gik jo heldigvis hen og vandt."

Hvad har været den største oplevelse i jeres karriere indtil videre?
"Uhh, der er mange. Vi var blandt andet med, da Emmelie De Forest vandt Eurovision 2013. Men det allerfedeste er at spille vores egne koncerter, som folk køber billetter til. Her fylder vi to lastbiler med gear. Det er fedt!"

Hvad kan publikum forvente af jeres show til Festlig Fredag? 
"Underholding på fuld drøn fra start til slut. Vi spiller et brag af en fest og tager publikum med ind i vores fantasifulde univers. Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat en masse energi, vildskab og humor."

Parkering

Festlig Fredag er et stort arrangement med mange glade gæster. Det betyder, at det kan være svært at finde en parkeringsplads. Derfor opfordrer vi til at hoppe på cyklen eller tage toget, som går lige til døren.

Sidst opdateret 04.09.2019