You are here

Familieklubberne søger frivillige forbilleder og superhelte

Date: 22. Januar 2020
Forbillede, madglad eller superhelt. Uanset hvad, der bedst beskriver dig, så søger vi frivillige med forskellige styrker.

Med et ønske om at sætte familien først og tid af til leg og fællesskab, kommer Hele Danmarks Familieklub nu til Vallensbæk. Vi søger derfor familier og frivillige, der vil være en del af det hyggelige fællesskab. 

De frivillige vi søger er:  

  • Fantastiske forbilleder 
  • Aktivitetskaliffer 
  • Madglade Oldboys 
  • Legeglade Superhelte  

Hvis du er interesseret i at varetage én af de frivillige stillinger, så læs mere i stillingsbetegnelsen.  

Fantastiske forbilleder 

De fleste af os har en person vi ser op til og lader os inspirere af – det er et fantastisk forbillede.  

Har du lyst til at være et forbillede to gange om måneden for nogle fantastiske familier, hvor I leger, hygger og spiser sammen? Så har vi brug for dig! 

Aktivitetskaliffer  

Er du voksen med hovedet fuld af gode ideer til lege og aktiviteter? Så skal du være vores aktivtetskalif.  

I Hele Danmarks Familieklub er der fuld fart på legen både før og efter det fælles aftensmåltid. 

Madglad Oldboy  

Hele Danmarks Familieklub eftersøger old boys, der to dage om måneden er friske på at lave mad, når en flok fantastiske børnefamilier mødes til mad, leg og gode snakke.  

Du behøver ikke være uddannet kok, men det hjælper helt klart, hvis du har prøvet at skrælle en kartoffel. 

Legeglade Superhelte 

Der er fart over feltet, når 10 børnefamilier hver anden uge mødes om mad, snak og leg. I den anledning leder vi efter de helt rigtige voksne superhelte, som på en medrivende og motiverende måde formår at sætte gang i lege og boldspil. 

Om du på et tidspunkt har gået til trampolin eller skak er ikke så vigtigt, så længe du har masser af lyst til at koordinere aktiviteter i en familieklub. 

Tilmeld dig  

Tilmeld dig på Hele Danmarks Familieklubs hjemmeside 

Møde for frivillige   

Torsdag den 6. februar kl. 16.30-18 kan interesserede frivillige møde tovholdere fra Hele Danmarks Familieklub. Mødet afholdes i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Der er kage og kaffe. Tilmelding på lsl@vallensbaek.dk senest dagen før. Du kan også læse mere på Facebook via linket her.  

Hvis du tilmelder dig som frivillig, skal du deltage i et kursusophold lørdag den 14. marts i Middelfart (transport betales, og der tilbydes overnatning og lækker forplejning). Her klædes alle frivillige på til familieklubben. 

Sidst opdateret 28.01.2020