You are here

Erhvervsliv og kommuner styrker relationen

Date: 16. November 2018
  • Mere end 50 erhvervsdrivende tog imod tilbuddet om at mødes med kommunens medarbejdere.

    Mere end 50 erhvervsdrivende tog imod tilbuddet om at mødes med kommunens medarbejdere.

”Det er superfedt, at kommunen lægger hus til netværksmøder, som kan gøre os klogere”, lød det fra Klaus Witting fra Vallensbæk Autoservice efter torsdagens gå-hjem-møde.

Offentlige udbud er fyldt med svære ord som proportionalitet, tærskelværdier og CPV-koder. Helt i overensstemmelse med Vallensbæks udviklingsstrategi vil kommunen gerne gøre det lettere for virksomhederne, også når det handler om at forstå kompleksiteten i offentlige udbud. En af måderne er ved at lade virksomhederne møde de kommunale udbuds- og indkøbsmedarbejdere.

Derfor er det helt naturligt, at medarbejdere fra kommunerne Vallensbæk, Brøndby og Albertslund stiller op og fortæller om udbudsregler og offentlige indkøb.

Det tilbud tog mere end 50 erhvervsdrivende imod, da kommunerne i samarbejde med Erhvervssammenslutningen torsdag aften inviterede til netværksmøde på Vallensbæk Rådhus.

Efter oplægget var der mulighed for at netværke og møde ansatte fra de tre kommuner ved caféborde. Det var der rigtig mange, der gerne ville.

”Det betyder så meget at få ansigt på, hvem det er vi skal snakke med”, sagde Klaus Witting fra Vallensbæk Autoservice og fortsatte: ”Det er virkelig godt, at kommunen inviterer os indenfor. Det viser, at de gerne vil hjælpe og samarbejde også med de små virksomheder.”

 

 

 

Sidst opdateret 16.11.2018