You are here

Er du til gåture - eller elsker du loppefund?

Date: 11. Juli 2018
I Vallensbæk har vi aktiviteter for hele familien. Læs med her og få en ide om, hvad der er af aktiviteter i Vallensbæk.

Til dig, der kan li’ at gå. 

Måske elsker du at gå ture, men gider ikke alene? I Vallensbæk har vi GoRun, som er gratis. Hver eneste søndag hele året rundt kan du gå ture sammen med andre.  Ruten er i fladt og naturskønt terræn. Og det eneste du skal gøre for at være med, er at sætte tid af i din egen kalender, møde op i Vallensbæk Strandpark fra kl. 10.00 til 11.00 på en søndag

Du kan blive medlem at facebook-gruppen GoRun Vallensbæk her.

Du kan se flere begivenheder og aktiviteter på vallensbaek.dk/aktiviteter

Loppemarked i Vallensbæk – sæt kryds i kalenderen

Elsker du loppefund? Genbrug er guld – og derfor kan du lørdag den 18. august fra 10.00 – 15.00 jage efter gode brugte ting på loppemarkedet ved græsarealet ved Modelskibssøen (Vallensbækvej).

Loppemarkeder er et hit! Der er omkring 50 familier fra Vallensbæk, der har ryddet op i gemmerne. Og med lidt tålmodighed kan du få fingrene i stort set hvad som helst – og ofte til en god pris.

Du kan blive medlem at facebook-gruppen Loppemarked i Vallensbæk Nord her.

Har du en aktivitet eller begivenhed, der er relevant for borgerne i Vallensbæk? Så kan du også bruge vores aktivitetskalender. Læs om retningslinjerne her.

Sidst opdateret 11.07.2018